Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Cursos d’estiu del “IONA College” de Nova York per a la Universitat Abat Oliba CEU

Notícia anterior
Notícia posterior

Iona_College_Logo

La Universitat Abat Oliba CEU té un conveni amb el “IONA College” de Nova York que ofereix als alumnes i personal de la universitat catalana la possibilitat de realitzar al campus de la universitat nord-americana estades formatives durant l’estiu. Es reedita, d’aquesta manera, l’experiència que es va dur a terme el passat any per primera vegada.

Aquests cursos d’estiu suposen integrar-se durant tres setmanes (del 19 de juliol al 8 d’agost) en la vida del campus universitari de IONA. El pla inclou tant la realització de cursos intensius de formació en àrees especialitzades com una gran diversitat d’activitats culturals i d’oci pensades per treure profit de la proximitat de la ‘Gran Poma’. Cal sumar-hi l’atractiu de l’ocasió que suposa per a la millora de l’idioma, doncs tots els cursos s’impartiran en anglès.

Són quatre els programes que IONA proposa en aquesta edició de 2015 dels seus cursos estiuencs:

“INTENSIVE TOEFL PREPARATION” curs dissenyat perquè els universitaris experimentin un salt qualitatiu en el seu ús de l’anglès i, al mateix temps, adquireixin un coneixement de la cultura americana, en general, i el seu sistema universitari, en particular. A més a més, durant el curs els estudiants afrontaran dues avaluacions oficials en tres de les quatre àrees que comprèn el TOEFL (no s’acredita l’àrea de ‘speaking’, que es pot completar mitjançant un allargament de l’estada i així obtenir el reconeixement del nivell B2). Els cursetistes de l’edició de 2014 d’aquest programa van incrementar en un 20% la seva puntuació en el TOEFL.

“FINANCE PROGRAM” està concebut perquè els estudiants d’Econòmiques i ADE rebin formació intensiva sobre temes financers, comptabilitat, inversió i empresa. A més a més del valor afegit de l’incentiu de l’ús d’un anglès especialitzat, es realitzaran visites a institucions clau de la capital financera del món: Nova York.

Els estudiants de Periodisme, Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting són els destinataris de el “MEDIA PROGRAM”. Els seus continguts se centren en aspectes relacionats amb els mitjans de comunicació, amb especial esment a la cultura dels ‘mass media’ nord-americans.

Finalment, per als docents que imparteixen les seves classes en anglès s’ha dissenyat el “TEACHER TRAINING SUMMER PROGRAM”. En ell, es proporciona formació intensiva per a una eficaç presentació en anglès dels continguts docents, així com estratègies de motivació a l’alumnat per a l’aprenentatge de l’anglès.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere