Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut organitza a Lleida un ‘Hospital d’ossets de peluix’ / UdL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

REPORTATGE-ossets-de-peluix-1

Més de 300 alumnes d’entre 4 i 6 anys de sis escoles de Lleida passaran, a partir d’avui i fins el proper dia 24, per l’Hospital d’Ossets de Peluix que l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS) ha organitzat a la ludoteca municipal del barri de La Bordeta de Lleida.

Un total de 80 voluntaris dels graus de Medicina, Infermeria i Biomedicina de la Universitat de Lleida (UdL) els acompanyaran perquè coneguin el funcionament d’un centre sanitari i perdin la por a les bates blanques típiques del personal sanitari.

L’activitat es recupera a la capital de Segrià després de cinc anys sense celebrar-se.

Els infants porten el seu peluix i simulen ser-ne el pare o la mare. L’hospital està distribuït en quatre espais diferents: la sala d’espera, la sala de consultes, la sala de radiografies i el quiròfan. En aquest últim escenari, els petits es posaran bates verdes (reutilitzables), barrets i màscares de paper (d’un sol ús). Al final del recorregut, els participants podran pintar una “radiografia” del seu osset de peluix. En total, s’han programat 13 sessions en diferents horaris que van del es 09.00h a les 14.45h. 

L’Hospital d’Ossets de Peluix és un projecte llargament establert arreu del món a través de la Federació Internacional d’Estudiants de Medicina (IFMSA). Els objectius són comuns en tots els països: familiaritzar els nens en un ambient amistós i distés per poder acudir sense pors a la visita del pediatra i a l’hospital.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere