Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Seminari sobre didàctica dels drets humans i de la ciutadania democràtica a la Universitat d’Andorra

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Human-rights-picture

La Universitat d’Andorra (UdA), en el marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2015, oferirà un seminari sobre didàctica dels drets humans i de la ciutadania democràtica.

L’objectiu d’aquest seminari, és desenvolupar competències professionals docents per a la reflexió, l’aplicació i el disseny de materials educatius sobre els drets humans i la ciutadania democràtica. S’impartirà a la mateixa Universitat durant cinc sessions de quatre hores. La preinscripció està oberta fins al 27 de febrer.

El programa inclou dos blocs:

Bloc I: Els drets humans a Andorra (6 de març del 2015)

Bloc II: Didàctica dels drets humans i de la ciutadania democràtica (20-21 de març i 17-18 d’abril de 2015)

A la Universitat d’Andorra diuen que són conscients que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre han basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general.

En aquesta línia, han organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits.

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere