Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornada per la llibertat d’expressió a la Universitat de València en homenatge a ‘Charlie Hebdo’

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

paravent-de-coll-llibertat-d-expressio

‘#JeSuisCharlie i els atemptats contra la llibertat d’expressió’ és el nom de la jornada que aquest dijous, dia 19 de febrer, tindrà lloc a l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau. Organitzada per dos grups de recerca de la Universitat de València –el grup de R+D Mediaflows i l’Observatori de l’Audiovisual de la Universitat de València, dirigits pels professors Guillermo López i Andrés Boix, respectivament–, la jornada combinarà aportacions des del camp jurídic, periodístic i de la creació artística i cultural.

L’atemptat terrorista contra la redacció del setmanari satíric francès ‘Charlie Hebdo’, ocorregut fa un mes i el que ha tingut lloc el cap de setmana passat a Dinamarca han commocionat la societat i han obert el debat sobre els límits de la llibertat d’expressió.

La jornada s’estructura en dues taules rodones. A les 17 hores començarà la primera, que porta el títol ‘La funció (i límits) de les llibertats expressives en societats plurals (i complexes)’. El debat estarà moderat per Guillermo López i comptarà amb les intervencions de Guillem Martínez, periodista d’El País, Carlos Flores, professor de Dret Constitucional de la Universitat de València, Awatef el Ketiti, professora Comunicació Audiovisual de la Universitat de València, i Ximo Clement, periodista de Valencia Plaza.

En la segona taula rodona, ‘El dret a blasfemar, la censura i l’expressió artística’ (18.30 h), hi participaran: Javier Mira Benavent, professor de Dret Penal de la Universitat de València, Jónatan Rubio, crític cultural, Ignacio Ramos, professor de Filologia Francesa de la Universitat de València, i Esma Kukucalic, màster en Estudis Internacionals i de la Unió Europea. Aquest debat estarà moderat per Andrés Boix.

L’entrada a la jornada és lliure fins a completar la capacitat de l’Aula Magna de la Nau.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere