Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Estudiants de diferents disciplines de la Universitat Ramon Llull participen en un ‘study tour’ a Tànger

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

tanger1

Un grup d’estudiants de la Universitat Ramon Llull  estant participaran des del passat 21 al 26 de febrer en la 2a edició de l'”study tour” a Tànger (Marroc), una experiència multidisciplinària impulsada per la Facultat de Turisme Sant Ignasi, la Facultat de Treball Social Pere Tarrés i  la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna.

Els objectius d’aquest programa són: observar la societat marroquina des del vessant turístic, del desenvolupament sanitari i de l’acció social; descobrir algunes de les necessitats de benestar social i sanitàries presents i els mitjans amb els quals s’intenta satisfer aquestes necessitats; descobrir l’impuls turístic del nord del Marroc incidint en les iniciatives de turisme responsable i sostenible; i viure una experiència intercultural i interreligiosa.

Des de l’àmbit de la salut s’analitzarà l’organització sanitària al Marroc, els recursos sanitaris, els problemes de salut vinculats a la nutrició, les particularitats sanitàries vinculades a la religió i la formació que reben (i on s’ofereix) els professionals de la salut. També es visitaran centres d’atenció primària i hospitals.

El grup el formen estudiants i un professor de cada Facultat.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere