Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Experts d’arreu del món se citen a la Universitat Pompeu Fabra per compartir les últimes novetats en comunicació en temps real via web

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

logowebrtc

El proper dimecres 4 de març, l’auditori del campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra acollirà el “WebRTC Barcelona meetup”, una trobada d’experts de la indústria de la comunicació en temps real via web coorganitzada pel Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DTIC) de la UPF.

L’esdeveniment, que s’iniciarà a les 17.00 i acabarà a les 22.00 hores, és un dels actes organitzats paral·lelament al Mobile World Congress, que se celebrarà a Barcelona aquesta setmana.

Amb l’objectiu de convertir-se en un espai per construir xarxes de contactes i compartir les últimes novetats sobre aquest tipus de tecnologies i el seu mercat, el “WebRTC Barcelona meetup” reunirà enginyers, desenvolupadors de programes, acadèmics i professionals de les telecomunicacions d’arreu del món.

L’acte comptarà amb la participació d’experts de primera línia, com Torgeir Hovden, assessor estratègic de Mozilla, Douglas Tait, director de mercats de telecomunicacions a l’empresa Oracle o Helio Fernández, investigador de la Vrije Universiteit de Brussel·les, entre d’altres.

Durant la trobada, que podrà seguir-se en streaming, els ponents debatran sobre la comunicació en temps real via web (WebRTC) i la seva aplicació en diferents àmbits, com l’ atenció al client, l’ assistència sanitària o les telecomunicacions. El codi obert, el control de la congestió de la xarxa i la monitorització del rendiment són alguns dels altres temes que també es tractaran.

L’encarregat d’inaugurar l’esdeveniment serà Victor Pascual, professor adjunt del DTIC i director d’estratègia de Quobis, una de les empreses que col·laboren en l’organització de la trobada. L’acte forma part del conjunt d’activitats que el DTIC impulsa amb l’objectiu d’apropar els entorns econòmics, socials i educatius a les àrees de treball del Departament.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere