Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Els nous Graus de la Universitat Abat Oliba CEU reforcen la seva vocació internacional

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

images

El Grau en Dret + International and European Law Practice i el Bilingual Degree en Ciències Polítiques” són les dues novetats que la Universitat Abat Oliba CEU presenta en la seva oferta de Grau per al proper curs.

El Grau en Dret + International and European Law Practice amplia la perspectiva dels coneixements jurídics per incorporar el vessant internacional, de pes creixent en l’activitat jurídica, especialment a l’espai comunitari. Així l’estudiant d’aquesta titulació adquireix els coneixements, competències i habilitats necessaris per exercir l’Advocacia en l’àmbit internacional o comunitari. En afegir a la seva formació el títol propi en “International and European Law Practice”, l’estudiant cursa, a més a més de totes les assignatures del Grau en Dret, un programa de matèries sobre litigació internacional, a més a més de la de llengua estrangera (anglès, francès o alemany). El títol s’imparteix en col·laboració amb l’Institut Universitari d’Estudis Europeus de la Universitat CEU San Pablo, designat per la Comissió Europea ‘Centre d’Excel·lència Jean Monnet’.

 El Bilingual Degree en Ciències Polítiques imprimeix caràcter internacional a una disciplina que necessàriament ha de tenir aquest nivell d’obertura i que en la UAO CEU es pot cursar en combinació amb Periodisme o Dret.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere