Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Estudiants europeus es reuneixen la Universitat Pompeu Fabra per treballar en un taller internacional de periodisme integrat

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

upf

La Universitat Pompeu Fabra s’ha convertit aquesta setmana en el punt de trobada d’estudiants europeus de l’àmbit del periodisme i de la comunicació per participar en el “Multimedia and Integrated Journalism International Week”, un conjunt de tallers i activitats que giren entorn el periodisme integrat.

“Integrated Journalism in Europe” (IJIE) és el nom d’aquest projecte internacional que compta amb la participació de quatre universitats europees en coordinació amb la Pompeu Fabra: les universitats Paris 8, Danish School of Media and Journalism de Dinamarca, la Linnaeus University de Suècia i la Babes-Bolyai University de Romania.

El taller, que va començar el dilluns 23 i continuarà fins el 27 de març al campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra, té com objectius analitzar el procés de producció integrat als mitjans de comunicació, la realització d’un projecte periodístic comú i l’intercanvi d’experiències multimèdia a la universitat.

Sota la coordinació de Carles Singla i Irene da Rocha, professors de la Facultat de Comunicació, hi ha programades activitats per a tota la setmana entorn el periodisme, totes elles relacionades amb temes d’abast europeu.

Amb aquest propòsit, a tall d’exemple, hi ha organitzada per demà dijous una tertúlia radiofònica en la qual els estudiants de la Pompeu Fabra han convidat diversos polítics i assessors europeus per compartir punts de vista i impressions sobre el futur de la Unió Europea.

Tot el material elaborat pels estudiants es publicarà a la plataforma digital Euromain, on es podran consultar tots els continguts. En la línia d’investigació del periodisme integrat, també està previst que la Universitat Pompeu Fabra aculli un congrés sobre aquesta matèria el proper mes de juny.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere