Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UPCnet desenvoluparà un portal de campus per a Blanquerna-URL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

486140535

UPCnet ha signat un contracte amb Blanquerna-Universitat Ramon Llull (URL) per treballar en la gestió de l’aprenentatge i del coneixement mitjançant el desenvolupament de projectes i prestació de serveis. En aquest marc dissenyarà un portal de campus amb accés personalitzat per als estudiants, el PDI i el PAS d’aquesta universitat.

 

UPCnet, empresa del grup Universitat Politècnica de Catalunya que presta serveis en tots els àmbits de les TIC, ha signat un contracte amb Blanquerna-Universitat Ramon Llull (URL) per al desenvolupament de projectes i prestació de serveis vinculats a la gestió de l’aprenentatge i del coneixement.

Mitjançant aquest acord, UPCnet desenvoluparà un portal de campus per als diversos usuaris de Blanquerna-URL —PDI, PAS i estudiantat— en el que tindran accés personalitzat a les diverses aplicacions i recursos que utilitzen en la seva activitat habitual. Un segon projecte que es desplegarà permetrà a Blanquerna disposar d’un entorn d’aprenentatge basat en el programari Moodle, amb les mateixes funcionalitats que Atenea, el campus virtual de la UPC. El tercer desenvolupament contractat facilitarà als estudiants, al PDI i al PAS de Blanquerna interactuar en un context social i col·laboratiu mitjançant l’eina Comunitats, desenvolupada per UPCnet i basada en el programari lliure Plone.

Amb aquest acord UPCnet reforça el seu posicionament com a empresa TIC experta en el món universitari. En l’actualitat, UPCnet està desenvolupant projectes i prestant serveis tecnològics tant a la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya com a d’altres universitats catalanes i espanyoles.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere