Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de Lleida oferirà cinc dobles graus i dos graus nous el curs vinent

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

article-2383193-0D748DDC00000578-306_634x408

La Universitat de Lleida (UdL) té previst ampliar amb cinc dobles graus, un itinerari formatiu i dos graus, l’oferta de titulacions per al curs vinent, si així ho aprova el Consell Interuniversitari de Catalunya. De moment, el Consell de Govern de la UdL ja ha donat llum verda a l’oferta, així com a l’ampliació de places del grau d’Infermeria que permetrà que fins a 40 alumnes puguin cursar aquests estudis a Igualada.

 

Noticia ampliada:

La Universitat de Lleida té previst ampliar amb cinc dobles graus, un itinerari formatiu i dos graus, l’oferta de titulacions per al curs vinent, si així ho aprova el Consell Interuniversitari de Catalunya. De moment, el Consell de Govern de la UdL ja ha donat llum verda a l’oferta, així com a l’ampliació de places del grau d’Infermeria que permetran que fins a 40 alumnes puguin cursar aquests estudis a Igualada.

Pel que fa als dobles graus, se’n preveu impartir un en Infermeria i Fisioteràpia. Tindrà una durada de cinc anys i l’estudiantat podrà fer pràctiques des de primer en empreses privades i centres públics. S’estrenarà amb 25 places. 

La resta de dobles graus són el de Veterinària i Ciència i Producció Animal, amb 60 places; dos dobles graus amb la Universitat Oberta de Catalunya: el d’Història/Història, Geografia i Art; i el d’Història de l’Art i Gestió del patrimoni artístic/Història, Geografia i Art, ambdós amb 15 places; i el doble grau en Filologia Hispànica i Estudis xinesos i hispànics, que s’impartirà amb la Universitat d’Estudis Estrangers de Tianjin (Xina) i pel qual es reserven 10 places. Està pendent però del reconeixement de títols per part dels dos Estats implicats.

Estudis xinesos i Hispànics també es podrà cursar com a grau. Amb una oferta de 30 places a primer, tindrà quatre anys de durada, dos que s’impartiran a la UdL i dos més a la Binhai School de Tianjin. Una altra de les novetats quant a graus és el del nou centre adscrit de la UdL, Ostelea, una escola de turisme del Grup Planeta a Barcelona, on està previst que el proper curs s’hi imparteixi Turisme internacional.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere