Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Pompeu Fabra ja té apunt la Setmana Saludable 2015

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

xxx

Del 13 al 17 d’abril, la UPF celebrarà per tercer any consecutiu la Setmana Saludable a la Universitat, un programa de promoció de la salut i dels hàbits de vida saludable entre els membres de la comunitat universitària. Durant tota la setmana, els tres campus de la UPF i l’edifici de la Mercè acolliran un seguit d’activitats que seran gratuïtes i obertes a estudiants, personal acadèmic i personal d’administració i serveis.

Entre d’altres accions, la Universitat organitzarà classes de ioga, de ritmes llatins, de relaxació o d’ergonomia postural. També s’oferiran xerrades sobre càncer, alimentació saludable, cardioprotecció o gestió del risc d’estrés laboral. Algunes d’aquestes activitats requereixen inscripció prèvia. A més, diverses instal·lacions esportives amb conveni amb la UPF oferiran activitats en obert a tots els membres de la comunitat universitària.

Aquesta celebració s’emmarca dins de la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables, que té per objectiu refermar el paper de la universitat com un dels principals entorns promotors de la salut de la societat. El foment de la recerca i la docència en promoció de la salut, la facilitació de l’intercanvi d’experiències en aquest camp, i l’afavoriment del treball conjunt entre els organismes de salut pública, les institucions comunitàries i les universitats són alguns dels altres objectius que persegueix la iniciativa.

A banda de la Setmana Saludable, la UPF desenvolupa, des de l’any 2011, un conjunt d’activitats de promoció de la salut coordinat sota el Programa UPF Saludable, en el marc de l’àrea de Responsabilitat Social. Aquestes accions busquen promoure un estil de vida saludable entre els membres de la Universitat mitjançant l’alimentació equilibrada i variada, el consum moderat d’alcohol, la deshabituació tabàquica o l’activitat física, entre d’altres.

 Calendari d’activitats de la Setmana Saludable … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere