Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UVic-UCC : eweek -Setmana Digital de Vic- i Jornada Multimèdia 2015

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

marketing-digital

El proper dilluns, 13 d’abril, començarà l’onzena edició de l’e-week, la setmana digital de Vic que organitza la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vic, Creacció, el Centre d’Integració Tecnològica de Vic i el BBVA. La presentació es farà a dos quarts de 10 del matí a l’Aula Magna i anirà a càrrec del rector, Jordi Montaña, acompanyat de representants de totes les facultats de la UVic. 

L’e-week va néixer com un espai de reflexió i debat sobre aspectes relacionats amb la societat del coneixement. Enguany, la setmana pivotarà entorn de la relació entre els joves, la connectivitat i l’emprenedoria. Aquests tres eixos configuraran la base d’un programa interdisciplinar que comptarà amb la participació d’experts de diverses àrees de coneixement. Periodistes, com Saül Gordillo, investigadors del món de la psicologia o empresaris d’èxit internacional, com Genís Roca, prendran part en alguns dels actes que s’organitzaran al llarg de la setmana. El programa és, en paraules dels seus promotors, el resultat d’una combinació d’experts locals i internacionals per abordar la reflexió d’una manera integral.

L’ús de les TIC en la socialització dels joves, avantatge o problema? és el títol de la taula rodona de dilluns 13 i que estarà formada per Eulàlia Hernàndez, coordinadora del grup de recerca Psicologia, Salut i Xarxa de la Universitat Oberta de Catalunya; Marc de San Pedro, coordinador de la càtedra TICSalut de la UVic-UCC; i Joel Feliu, del grup de recerca JOVETIC de la Universitat Autònoma de Barcelona. Tots tres reflexionaran al voltant dels efectes de les noves tecnologies de la informació en la salut dels joves. El dimecres 15 el periodista i cap de continguts d’El Periódico, Saül Gordillo, oferirà una conferència per explicar com els mitjans han canviat la seva manera d’adreçar-se als joves amb les noves tecnologies. I el consultor i fundador de Roca-Salvatella, Genís Roca, abordarà el mateix fenomen però des de la perspectiva del màrqueting el dijous. Divendres es posarà el punt final a l’e-eeek amb una xerrada a càrrec del cantant del grup musical Els Catarres, Jan Riera.

D’altra banda, coincidint l’e-week, el proper dimarts 14 d’abril tindrà lloc la 4a Jornada Multimèdia, organitzada pel Grup de Recerca de Tractament de Dades i Senyals, que comptarà amb un dels Esmorzars Tecnològics que organitza periòdicament l’associació d’empresaris de les TIC d’Osona. La jornada girarà al voltant de la cultura digital i els seus actors, sobretot els més joves, tant si vénen de l’àmbit acadèmic com del professional. Es parlarà de fenòmens com els FABLab, el moviment Maker, les Hackatons, els Meetup Groups, entre d’altres, que aglutinen gent al voltant de la tecnologia, la connectivitat i l’experimentació. 

Dins la  jornada, al seminari: “TIC&TECH a l’educació obligatòria” s’exposaran els projectes dels investigadors dels grups de recerca relacionats amb educació així com els de les empreses que participin al seminari. Amb la participació del Grup de recerca Tractament de Dades i Senyals, de la Facultat de Ciència i Tecnologia, el Grup de recerca CODI: Coneixement i Didàctica del Departament de Didàctica de les Arts i les Ciències de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes, i el Grup de recerca Konekto de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC.

La Jornada compta amb el finançament obtingut a través de la convocatòria que va convocar-se des del Vicerectorat de Recerca i Professorat, Ajuts per a l’organització  d’activitats en l’àmbit de la divulgació i  científica i de la formació en matèria de recerca de la UVic-UCC.

 Data:   Dimarts 14 d’abril 2015

Lloc:    Sala de conferències el VIT, recinte firal el Sucre. Sala Segimon Serrallonga, Masia de la Torre dels Frares

Hora:   9:00 – 13:30 i de 16:00 -19:00

 

PROGRAMA e-week … CLICAR AQUÍ

PROGRAMA 4a Jornada Multimèdia … CLICAR AQUÍ

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere