Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nova jornada “Lessons Learned” sobre desenvolupament clínic de CataloniaBio i Biocat

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

 timthumb

L’associació d’empreses CataloniaBio (www.cataloniabio.org) i Biocat (www.biocat.cat) organitzen la segona sessió del cicle “Lessons Learned 2015”, el dia 21 d’abril al Parc Científic de Barcelona, sota el títol “És possible una planificació flexible en els desenvolupaments clínics?”.

El desenvolupament clínic d’un producte és un procés complex on intervenen diversos actors, altament regulat, costós i representa un repte de qualitat per a les empreses que encara no hi estan familiaritzades. Però, més enllà d’aquesta primera frontera, el disseny del pla de desenvolupament clínic també requereix una profunda reflexió estratègica per acabar generant valor a l’empresa. De fet, el procés és més flexible del que es podria pensar inicialment. Hi ha manera d’escurçar-lo i abaratir-lo? Com podem fer-ho per agradar a les agències regulatòries? Quin impacte té el disseny del pla clínic en la captació d’inversió? I el partnering, quin paper té en les diferents fases del desenvolupament clínic?

Les jornades “Lessons Learned”, iniciades el 2014 amb èxit d’assistència, són un fòrum de coneixement i networking adreçat als professionals de l’àmbit de les ciències de la vida amb l’objectiu de compartir experiències i reflexions en diferents àrees estratègiques per reforçar la competitivitat de les empreses biotecnològiques i biomèdiques.

Ponents:

• Moderador: Manel Cascalló, CEO de VCN Biosciences

• Josep Lluís Falcó, Senior Manager d’Antares Consulting

• Joan Perelló, CEO & Founder de Sanifit

• Sergi Trilla, CEO de Trifermed

• Raül Insa, CEO de SOM Biotech

• Gemma Estrada, directora BCTP de Biocat♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere