Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UdG preparant el 2n Simposi Mediterrani de Promoció de la Salut

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

baixa

La Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona organitza, els dies 3, 4 i 5 de juny, el II Simposi Mediterrani Promoció de la Salut, amb l’objectiu d’establir sinergies entre professionals i institucions per compartir experiències en promoció de la salut en diferents entorns i enfortir aquesta en els països Mediterranis.

 

Per als propers 3, 4 i 5 de juny la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona, en col·laboració amb Dipsalut, organitza el II Simposi Mediterrani de Promoció de la Salut.

Aquesta trobada s’ha ideat a partir de les conclusions del I Simposi en Promoció de la Salut a l’Arc Mediterrani que tingué lloc al 2012. Enguany el II Simposi es focalitzarà en els actius i les capacitats de promoció de la salut en els països del Mediterrani i tindrà l’objectiu d’identificar els actius de salut dels països de l’àrea mediterrània, posar en valor l’articulació dels diferents actors en promoció de la salut de la regió i identificar noves oportunitats en promoció de la salut.

El simposi es dirigeix a professionals de l’àmbit de la salut, educació, psicologia i altres professionals interessats en l’àmbit de la promoció de la salut. Durant la trobada, els diversos professionals tindran l’oportunitat de compartir experiències relacionades amb la promoció de la salut en diferents entorns i establir sinergies per iniciar o potenciar un treball comú per tal d’enfortir la promoció de la salut els països del Mediterrani. La trobada suposarà una oportunitat per a la creació de xarxes i el llançament de noves iniciatives de treball.

El Simposi es farà a l’auditori Jaume Casademont del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. El termini de presentació dels resums de les comunicacions finalitza el dia 3 de maig de 2015.♦

Web oficial del II Simposi Mediterrani de Promoció de la Salut … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere