Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Les eleccions a Rector de la UdL seran competitives / Nova candidatura del professor Ramon Canela i Garayoa

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

logo udl

Finalment, les properes eleccions a Rector o Rectora de la Universitat de Lleida (UdL), que es celebren el dia 5 de maig d’enguany, seran competitives perquè hi haurà més d’una candidatura.

Per una banda, l’actual Rector de la UdL, Roberto Fernàndez es presentarà a la reelecció i per l’altra banda també presentarà candidatura el professor Ramon Canela i Garayoa. Legalment encara seria possible la presentació d’altres candidatures perquè el termini finalitza aquest proper divendres, però sembla que això no es produirà.

Malgrat la setmana de campanya electoral Roberto Fernàndez ja fa dies que intensifica els seus gestos electorals, ara Ramon Canela ja s’ha presentat amb un e-mail àmpliament distribuït entre la comunitat universitària, que diu:

 

Construïm UdL:Presentació de la candidatura a rector de la UdL de Ramon Canela i Garayoa

Bon dia a tothom,

Un cop complert el període de quatre anys previst als Estatuts de la Universitat de Lleida, s’ha convocat eleccions a Rector/a el proper dia 5 de maig.

Vull que sapigueu que, després d’un intens període de reflexió amb moltes persones de la UdL, he decidit encapçalar una candidatura a les properes eleccions a rector/a.

Els pilars de la nostra candidatura es basen en el diàleg, el treball, la transparència i els principis de mèrit i capacitat.

Els objectius de govern estaran encaminats a:

1.Impulsar el protagonisme de la UdL en el món del coneixement  a partir de la formació, la investigació i la transferència.

2.Donar valor a les persones i a les seves idees. Entenem la UdL com a comunitat de persones i col·lectius: Estudiants, PAS i PDI.

3.Esdevenir el punt de referència al territori en el marc de la responsabilitat social i la projecció exterior a través de la política internacional.

Volem Construir la nostra UdL amb l’Estudiantat, PAS i PDI, perquè som UdL i units som més forts.

Podreu anar cercant més informació els pròxims dies a través del web i de les xarxes socials:

www.construimUdL.cat

facebook.com/construimudl

twitter.com/construimudl

Una salutació,

Ramon Canela i Garayoa  Professor del Departament de Química  ETSEA. Universitat de Lleida

 

                                                                                +++

Des de LO CAMPUS DIARI seguirem aquest esdeveniment i “LO CAMPUS 2.0” oferirà un balanç de l’obra de govern del Rector Fernàndez, com oferirem les claus polítiques i acadèmiques del candidat Canela.

A més, com que LO CAMPUS, LO CAMPUS 2.0 com LO CAMPUS DIARI són editats per l’Associació universitària AMICS de LO CAMPUS /UdL, no només informarem i analitzarem, sinó que també ens posicionarem. Expressarem la nostra línia editorial de les eleccions a Rector, sobretot perquè un candidat vol ser reelegit o sigui sabem que ha fet i com , i l’altre és un vell conegut, corresponsable de l’obra de govern de l’ex-Rector Viñas.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere