Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El bulevard del campus de Vera de la Universitat Politècnica de València acull la XV Fira de l’Ocupació i l’Emprenedoria

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Emprendedor

El bulevard del campus de Vera (València) de la Universitat Politècnica de València (UPV) acull els dies 22 i 23 d’abril la XV edició del Fòrum I, transformat enguany en E2 (Ocupació i Emprenedoria).

En aquest, la comunitat universitària de la UPV podrà tenir contacte directe amb les 64 empreses participants, pertanyents a molt diversos sectors, des de l’industrial fins al de serveis, passant per l’agroalimentari, el de la construcció o el de les tecnologies de la informació.

D’aquesta manera, els alumnes de la UPV poden conèixer de primera mà quins són els processos de selecció d’aquestes empreses, així com presentar el seu currículum amb la finalitat d’integrar-se en el mercat laboral.

La carpa de l’emprenedoria i la Jornada sobre la Intel·ligència Social per a l’Ocupació, novetats

Organitzat pel Servei Integrat d’Ocupació (SIO-UPV), el Fòrum E2 UPV 2015 compta amb dues novetats principals. Una d’aquestes és la carpa de l’emprenedoria, que comptarà amb múltiples activitats durant el dimecres 22 i el dijous 23 d’abril.

A més, un dia abans de la inauguració oficial del Fòrum, tindrà lloc la Jornada sobre la Intel·ligència Social per a l’Ocupació, d’inscripció gratuïta a través del Centre de Formació Permanent (enllaç directe a peu de pàgina) i que es desenvoluparà de 10 a 13 hores a la Casa de l’Alumne del campus de Vera (Aula Ximo Mora, 2n pis, edifici 4K).

Allí, el SIO-UPV ofereix tres conferències: “Creativitat com a actitud davant la vida”, impartida per Sara Mariner (especialista en alt rendiment, lideratge i innovació); “Construcció de marca (branding) i xarxes socials”, a càrrec d’Hugo Calvo (explorador personal i professional), i “Potenciant el meu optimisme”, amb Julián Penacho (entrenador professional i personal) com a ponent.

Revisa el teu currículum

Prèviament, el dilluns 20, a la mateixa sala, de 10 a 14 hores, el SIO-UPV ofereix a qualsevol alumna o alumne interessat la possibilitat de revisar tant la seua carta de presentació com el seu currículum, abans de lliurar-los a les empreses durant el Fòrum.

De les 64 empreses participants en el Fòrum E2 UPV 2015, 15 -un 23%- ho fan per primera vegada. A més, cal destacar que la present edició dóna continuïtat un any més a la línia ascendent quant al nombre d’empreses visitants des del 2010 (48).

Abans de la crisi, el Fòrum va arribar a superar, tant el 2007 (103) com el 2008 (105), el centenar d’empreses participants, quintuplicant les 21 de la primera edició, el 2001, data de naixement d’un esdeveniment llavors innovador i avui absolutament consolidat com a referent per a la inserció laboral dels estudiants.♦

 PROGRAMA D’ACTIVITATS … CLICA AQUÍ

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere