Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Servei de Llengües Modernes organitza un bookcrossing per Sant Jordi als campus de la UdG

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

816dd5ae-b543-4b62-9059-9f094913669e_b

L’alliberament de llibres o bookcrossing consisteix a deixar llibres en llocs públics perquè altres persones els recullin, els llegeixin i els tornin a deixar en llocs diferents perquè la roda continuï.

El Servei de Llengües Modernes (SLM) de la Universitat de Girona vol celebrar el dia de Sant Jordi amb l’alliberament massiu de llibres als diferents campus de la Universitat, i per això demana la col·laboració de la comunitat universitària. Per participar en aquesta iniciativa es poden fer arribar els llibres que es vulguin alliberar al Servei. Seran registrats al web bookcrossing.com, s’etiquetaran i seran alliberats. Al darrere d’aquest acte hi ha un moviment organitzat que permet resseguir l’itinerari de cada un dels llibres alliberats, gràcies al registre que els diferents lectors van fent en el web bookcrossing.com.

Hi ha temps per dur els llibres al SLM fins al 21 d’abril.

També es poden etiquetar i registrar els llibres amb les etiquetes de l’SLM que hi ha impreses a les consergeries dels edificis de la UdG i a les diferents seus de La Biblioteca. Només cal enganxar-les als llibres i alliberar-los.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere