Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Josep A. Planell, rector de la UOC, nou president de la Xarxa Vives d’Universitats

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

fotonoticia_20140418163851_644

El Consell General de la Xarxa Vives d’Universitats s’ha reunit avui a la Universitat de Girona (UdG) i ha elegit president el rector de la Universitat Oberta de Catalunya, Josep A. Planell, en haver-se complit el semestre de presidència del rector de la UdG, Sergi Bonet. En finalitzar la reunió, Bonet ha rebut una medalla commemorativa del seu període al capdavant de la institució. A més, els rectors han emès un comunicat de condol pels fets ocorreguts aquest matí a l’IES Joan Fuster de Barcelona.

El nou president de la Xarxa Vives, Josep A. Planell, és llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona i Ph.D. in Materials Science, Queen Mary College, per la University of London. És catedràtic de Ciència dels Materials i enginyeria Metal•lúrgic de la UPC i  ha estat director del Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica – CREB, director del Centre de Referència en Bioenginyeria de Catalunya, director de l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya des de desembre del 2005 i, finalment, rector de la Universitat Oberta de Catalunya des d’abril de 2013.

El Consell General és l’òrgan suprem de govern de la Xarxa Vives, institució sense ànim de lucre que representa i coordina l’acció conjunta de 21 universitats de 4 estats europeus en ensenyament superior, recerca i cultura.

Des de l’any 1994, la Xarxa ofereix una plataforma que lidera serveis per a universitats, organitzacions públiques i privades i societat, amb l’objectiu de contribuir al procés de construcció i de desenvolupament econòmic i social d’aquesta regió universitària transfronterera de l’Europa Mediterrània.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere