Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València acull la Setmana de l’Acció Mundial per l’Educació

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

El vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València, Ramón López, participa aquest dimecres, dia 22 d’abril, en els actes de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació amb motiu de la Setmana de l’Acció Mundial per l’Educació (SAME). Aquesta iniciativa és una campanya anual per a ressaltar la importància de l’educació tant en els països del Nord com en els de el Sud.

 

La Setmana té un caràcter de sensibilització de l’opinió pública i de reivindicació institucional i està organitzada des de la Campanya Mundial per l’Educació.

Enguany la celebració de la Setmana Mundial per l’Educació (SAME 2015) es desenvolupa del 20 al 26 d’abril. En particular, entre les accions que es realitzen, el 22 d’abril se celebra una jornada en la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València.

La Campanya Mundial per l’Educació es mobilitza en enguany per a reivindicar que en els nous compromisos internacionals l’educació per a tots i totes siga una prioritat a nivell mundial.♦

 

PROGRAMA JORNADA … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere