Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Universitat d’Andorra: Nou postgrau en cirurgia refractiva i lents intraoculars

Notícia anterior
Notícia posterior

cirugia-refractiva-barcelona-940x360

La Universitat d’Andorra (UdA) i la clínica VallmedicVision han posat en marxa un nou postgrau en cirurgia refractiva i lents intraoculars a la pràctica clínica. La formació serà bàsicament virtual, a partir de material disponible on-line, tot i que hi haurà una setmana d’assistència obligatòria a la Universitat en què les sessions teòriques es combinaran amb una part pràctica a la clínica. L’examen final també serà presencial.

L’objectiu és fer conèixer les darreres tècniques en l’àmbit de les ciències visuals i quirúrgiques oftalmològiques i conèixer el funcionament dels dispositius clínics i la interpretació dels seus resultats, així com identificar els procediments quirúrgics per a la correcció dels errors refractius i la cirurgia de cataractes al cristal·lí transparent, entre d’altres. El curs començarà aquest proper mes de setembre i finalitzarà el juny del 2016.

La clínica que dirigeix Ludger Hanneken, instal·lada al Principat fruit del procés d’obertura econòmica, i la Universitat d’Andorra s’han unit per tal d’oferir formació oftalmològica a professionals del país i també de fora. Amb el postgrau en cirurgia refractiva i lents intraoculars a la pràctica clínica es vol millorar la formació de titulats universitaris en l’àmbit de l’òptica, l’optometria i l’oftalmologia. La formació s’impartirà en llengua castellana.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere