Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nou cicle de Ciència Oberta al Barri a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona

Notícia anterior
Notícia posterior

divulgacion

Com cada any, la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona obre les portes al públic en el cicle, en Ciència Oberta al Barri què, mitjançant tres conferències de divulgació, es vol donar a conèixer la recerca que duen a terme els professors i investigadors d’aquesta Facultat,. Enguany, el cicle tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de maig.

La recerca que es duu a terme a la Facultat de Medicina és una tasca poc coneguda però que ha permès situar la UB entre les primeres universitats als rànquings d’excel·lència en el camp de la salut. L’objectiu del cicle Ciència al Barri és donar a conèixer aquesta recerca innovadora en l’entorn més proper, el barri, però també a totes aquelles persones interessades en el desenvolupament de la medicina actual.
Les conferències, de lliure accés i dirigides a públic general, tindran lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina de la UB (Casanova, 143)

CALENDARI DE CONFERÈNCIES

Dimarts 5 de maig
A les 19 hores

Conferència “La curació dels limfomes: els fets i els seus protagonistes” a càrrec del Dr. Emili Montserrat catedràtic del Departament de Medicina UB, IDIBAPS-Hospital Clínic.
Dimecres 6 de maig
A les 19 hores

Conferència “La veu i el nostre cos” a càrrec de la Dra. Begoña Torres professora del Departament d’Obstetrícia-Ginecologia,Pediatria,Radiologia i Anatomia de la UB
Dijous 7 de maig
A les 17 hores

Conferència “Per què ens costa tant acabar amb la malària? Desxifrant els secrets d’un paràsit” a càrrec del Dr. Alfred Cortés investigador ICREA d’ISGlobal-C♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere