Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ABSTENCIÓ ACTIVA és la postura de l’Associació universitària AMICS de LO CAMPUS en les eleccions a Rector 2015 de la Universitat de Lleida

Notícia anterior
Notícia posterior

logo amics

COMUNICAT

L’Associació universitària AMICS de LO CAMPUS com entitat creada a la Universitat de Lleida (UdL) i formada al voltant de la revista universitària de Catalunya: LO CAMPUS i del diari digital universitari independent LO CAMPUS DIARI, ha realitzat un debat intern per posicionar-se respecte l’elecció de Rector de la UdL i expressa públicament les següents opinions:

1.

 L’Associació universitària AMICS de LO CAMPUS decideix ABSTENIR-SE DE MANERA ACTIVA en aquestes eleccions a Rector 2015 per considerar que cap candidatura aporta un Model universitari per a la UdL que potencií seriosament una universitat catalana i cosmopolita, pública i innovadora.

2.

 Com Associació comunicarem a tots els estudiants de la UdL la nostra ABSTENCIÓ ACTIVA i ens obliguem a explicar en un DOCUMENT el perquè ens és impossible donar suport públic a la re-elecció del professor Roberto Fernàndez i perquè no volem donar suport públic al professor Ramon Canela. A més fem una crida expressa: que cap estudiant voti, si és que vol votar, sinó està informat de les diferències reals dels candidats en tots els àmbits d’actuació d’un equip rectoral.  

3.

 Denunciem públicament que a la UdL no hagi estat possible un debat “cara a cara” entre els dos candidats a Rector i diferents “cara a cara” entre els diferents Vicerectors/es de cada especialitat. Constatem que hi ha una desinformació generalitzada del que es proposa i de les diferències de fons entre les candidatures. La fórmula d’oferir explicacions paral·leles de les candidatures, no ajuda a fer una síntesi d’opinió a l’elector. Una Universitat és un lloc per a un debat intel·lectual que els candidats d’una manera premeditada no han volgut assumir, tractant-nos de manera infantil i desconsiderada als estudiants i a la nostra comunitat universitària en general.

4.

 Malgrat la decepció d’aquestes eleccions, com a pragmàtics que som, celebrem que les dues candidatures hagin assumit el compromís de potenciar la creació del “Consell de les associacions de la UdL”, aquesta ha estat una reivindicació històrica del moviment cívic organitzat de la Universitat de Lleida.

 Lleida, 2 de maig de 2015 

 

DOCUMENT de les raons de l’abstenció activa de l’Associació universitària AMICS de LO CAMPUS a les eleccions a Rector de la UdL 2015. (Inclou també el COMUNICAT RESUM al començament)CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere