Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Concursos de fotografia a la Universitat Rovira i Virgili

Notícia anterior
Notícia posterior

crop380w_student_photographer_black_and_white

La Unitat de Comunicació de la Ciència de la Universitat Rovira i Virgili (URV) convoca el III Concurs de Fotografia Digital URV “Fem recerca!” i el I Concurs URV de Fotografia Científica a les Xarxes Socials. Les fotografies presentades a aquestes convocatòries poden fer referència a qualsevol disciplina científica i tècnica, tant relacionada amb les activitats d’investigació i innovació com amb la divulgació de la ciència i les aplicacions tecnològiques. Les captures han de ser preses dins dels espais de la Universitat Rovira i Virgili o han de tenir relació amb alguna activitat de la URV que es dugui a terme fora de les instal·lacions.

El termini de presentació de fotografies als concursos finalitza el 12 de juny de 2015.
III CONCURS DE FOTOGRAFIA DIGITAL URV “FEM RECERCA!”

Aquest concurs té com a objectiu el d’apropar la ciència i la tecnologia a tots els públics a través d’imatges, i a la vegada enriquir l’arxiu gràfic de la URV a través de les fotografies presentades. Poden participar-hi tots els membres de la comunitat universitària de la URV.

Bases del concurs … CLICAR AQUÍ

 

I CONCURS URV DE FOTOGRAFIA CIENTÍFICA A LES XARXES SOCIALS

La convocatòria pretén, d’una banda, donar visibilitat a la recerca que es fa des de la Universitat Rovira i Virgili i als seus protagonistes; i de l’altra, fomentar la participació de les comunitats virtuals de la URV en les xarxes socials. Per participar en el concurs s’ha de tenir un compte a Instagram, Twitter o Facebook i publicar, en qualsevol d’aquestes xarxes, una imatge acompanyada amb l’etiqueta #FotoRecercaURV2015.

Bases del concurs … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere