Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Exposició i conferències “Maria Sklodowska Curie: una polonesa a París”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

Fins al 30 de maig, a l’Institut de Física Corpuscular, centre mixt de la Universitat de València i el Consell Superior d’Investigacions Científiques, es pot visitar l’exposició: “Maria Sklodowska Curie: una polonesa a París”. La mostra va ser creada en 2014 per l’empresa Rocaviva Eventos en col·laboració amb el CSIC i l’Ambaixada de Polònia.

La mostra es pot visitar lliurement els dilluns de 11.00 a 14 hores i els dimecres de 15.00 a 17.00 hores. Els organitzadors donen la possibilitat de concertar una visita organitzada per a grups amb un mínim de 10 persones. Per a demanar la visita cal enviar un missatge de correu a alberto.aparici@ific.uv.es 

En aquest marc expositiu, la delegació del CSIC a la Comunitat Valenciana, l’IFIC i VLC/CAMPUS, han organitzat un cicle de conferències al Parc Científic de la Universitat de València,  que s’inaugura avui dijous 7 de maig a les 12.30 hores, amb una conferència, amb el mateix títol que la mostra, de les  dues comissàries de l’exposició, Belén Yuste i Sonnia Rivas-Caballero. En aquesta sessió també tindrà lloc la lectura de texts de Marie Curie, cedits per la seua família, a càrrec de la mezzosoprano Sonnia L. Rivas-Caballero.
Dimecres 13 de maig, Berta Rubio, professora d’investigació del CSIC, impartirà la conferència “Marie Curie i Lisa Meitner, dues vides paral·leles o no tant…”


Dijous 14 de maig
, serà Jorge Velasco, també professor d’investigació del CSIC, qui impartirà la conferència “Dones, literatura i ciència”♦

 Programa (en espanyol) … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere