Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat Autònoma de Barcelona organitza una jornada de reflexió sobre la reforma universitària

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

The-art-of-self-reflection-header_1

El govern ha obert la possibilitat que les universitats programin graus de tres anys. Per tal de reflexionar sobre les perspectives que obre aquesta nova reforma, el proper 12 de maig, la jornada “Reflexions sobre el 3+2 a la UAB”, que tindrà lloc a la Sala Cinema de la plaça Cívica.

 

El proper 12 de maig, la Sala Cinema de la plaça Cívica acollirà la jornada “Reflexions sobre el 3+2 a la UAB”, que es desenvoluparà de 16 a 19 h. Professors i estudiants debatran sobre les possibles reformes de les titulacions de grau i màster. Aquesta trobada està organitzada pel Vicerectorat d’Estudiants i Cooperació, el Consell d’Estudiants de la UAB i la Unitat de Dinamització Comunitària.

Hi haurà quatre taules rodones. A les 16,15 h, després de la presentació de la jornada, la primera taula rodona tractarà sobre els estudis de grau i de màster a altres països: l’accés, el finançament, l’estructura i els requisits del mercat de treball. A les tres següents, es parlarà dels estudis a les diferents àrees acadèmiques. A les 16,45 h, es començarà parlant dels estudis de traducció i interpretació, filosofia i lletres, educació i psicologia. A les 17,30 h, serà el torn dels estudis d’economia, ciències polítiques i sociologia, dret i ciències de la comunicació. Finalment, a les 18,15 h, es parlarà dels estudis de ciències, biociències, enginyeries, medicina i veterinària.

 PROGRAMA

16.15 h Taula 1
Panoràmica dels estudis de grau i màster en diversos països: accés, finançament, estructura dels estudis i requisits del mercat de treball.

16.45 h Taula 2
Els estudis d’Humanitats i Ciències Socials: Traducció i Interpretació, Filosofia i Lletres, Educació i Psicologia.

17.30 h Taula 3
Els estudis de Ciències Socials i Jurídiques: Economia, Ciències Polítiques i Sociologia, Dret, Periodisme i Comunicació.

18.15 h Taula 4
Els estudis de Ciències i Biociències: Ciències Experimentals, Biociències, Enginyeries, Medicina i Veterinària.

Fila zero: Estudiants representants del Consell d’Estudiants de la UAB, delegats i delegades de grup acadèmic de les diferents àrees d’estudi i altres.

Organitza: Vicerectorat d’Estudiants i Cooperació, Consell d’Estudiants de la UAB, Unitat de Dinamització Comunitària.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere