Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nou postgrau en gestió cultural -Màster MIRO en turisme cultural- / Universitat d’Andorra

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

vie-culturelle

La Universitat d’Andorra (UdA) oferirà a comptar del curs vinent un postgrau en gestió cultural que formarà part del programa MIRO, un programa transfronterer dissenyat per la Universitat de Perpinyà Via Domícia (UPVD) i en el qual també participen la Universitat de les Illes Balears, la Universitat de París VI i l’Institut de Ciències Polítiques de Tolosa.

La formació conjunta, anomenada genèricament Màster MIRO, ha estat concebuda per respondre al desenvolupament del turisme cultural als diversos territoris que hi participen, i per aquest motiu ofereix una triple titulació: postgrau andorrà, màster francès i màster espanyol. L’objectiu és formar professionals altament qualificats en l’àmbit del desenvolupament local i més específicament en el sector del turisme cultural, mitjançant una qualificació reconeguda internacionalment que els faciliti la mobilitat.

Es tracta d’una formació en línia de dos anys de durada (120 crèdits europeus) que es podrà cursar en tres llengües vehiculars (català, francès o castellà), a més d’incloure una traducció a l’anglès. Combinarà la formació virtual amb estades als diferents territoris, i proposarà als estudiants tres àmbits d’especialització: e-turisme, elaboració d’estudis de públics i posada en valor dels patrimonis.

El programa ha estat seleccionat com una de les Iniciatives d’Excel·lència en Formacions Innovadores (IDEFI) que finança l’Agència Nacional francesa de la Recerca (ANR).♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere