Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nou Servei professional independent per a la captació d’estudiants per a universitats privades i públiques

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

L’Associació universitària AMICS de LO CAMPUS en Joint Venture Cooperativa amb l’Associació cultural VIVÈNCIA ARANESA han presentat un nou servei professional adreçat a les universitats, tant privades com públiques, per desenvolupar programes i activitats de camp per CAPTAR ESTUDIANTS per als seus centres docents.

Aquest Servei professional per a la captació d’estudiants per a universitats implementa PROGRAMES A LA CARTA segons pressupost, desenvolupats per un equip tècnic de màrqueting i promoció universitària que, a més de consultoria, realitza una  intervenció directa en el reclutament dels potencials alumnes. I això ho fa amb programes locals, comarcals, nacionals, estatals i internacionals. Tot realitzat en accions especifiques per a potencials estudiants de graus i potencials de màsters.

El pressupost de cada centre universitari marca la potencialitat del programa de captació, però a més el Servei estableix una garantia econòmica segons les quotes de captació o sigui dels resultats.

Paral·lelament al SERVEI INTEGRAL DE CAPTACIÓ s’ha presentat altres serveis de promoció que les associacions a traves de les seves pròpies publicacions universitàries, – com el bimensual de paper i digital LO CAMPUS i aquest diari digital LO CAMPUS DIARI, ofereixen a les comunitats educatives, en especial s’ha presentat les anomenades “Pàgines promocionades i Espais promocionats” o sigui unes promocions de comunicació institucional amb el fons d’un publireportatge.♦ 

 

 

 

Publireportatge CLICAR AQUÍ

Publicitat a LO CAMPUS DIARI … CLICAR AQUÍ

Publicitat del proper número del bimensual LO CAMPUS (número 29 / octubre-novembre) … CLICAR AQUÍ

 

Contacte SERVEI INTEGRAL DE CAPTACIÓ d’ESTUDIANTS:  Margarida Companys 973204907 reclutament@locampusdiari.com

 

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere