Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat d’Estiu de la Universitat Rovira i Virgili, del 15 de maig al 15 de juliol

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

summer

Enguany la 20ª edició de la Universitat d’Estiu de la Universitat Rovira i Virgili s’allarga a dos mesos, entre maig i juliol, i ofereix jornades temàtiques de 5 h. a un preu molt reduït que es poden seguir a Tarragona i Reus i des de moltes poblacions de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. La matrícula ja està oberta

En un format més lleuger respecte de la duració dels cursos que s’oferien en anys anteriors, la Universitat d’Estiu (UE) ofereix ara 48 jornades més reduïdes, de 5 hores, sobre un ampli ventall de temes que són un tastet o introducció. Així es pretén facilitar la participació de més persones.

Dels temes, uns són més especialitzats i poden interessar als professionals i estudiants, i altres responen a l’actualitat o són de caràcter més pràctic i poden interessar en general a la ciutadania.

Les jornades tenen lloc, entre altres llocs, als campus Catalunya, i Sescelades (Tarragona) i Bellissens (Reus), i a onze antenes del Coneixement del Campus Extens de la URV: Torredembarra, Salou, Hospitalet de l’Infant, Tarragona (centres cívics), La Sénia, Móra d’Ebre, Cambrils, Reus, Valls, Amposta i Sant Coloma de Queralt. Hi ha jornades de les quals se’n fan dos edicions, a diferents llocs.

La temàtica de les jornades s’ha organitzat en diferents apartats: “Temes URV”, que ofereix, per exemple, la Jornada de Cirurgia ortopèdica assistida per ordinador, o la dels Clústers de Catalunya, un factor de competitivitat. “Experimenta URV” ofereix, entre d’altres, la jornada Recuperar, investigar i reutilitzar el cinema domèstic.

En l’apartat “Tastets de la URV” es pot trobar la Jornada les TIC en la didàctica de les llengües, o la dedicada a Paraules viatgeres, o les relacions entre llengua i cultura. A “URV difon” s’ofereix el curs Crisis, what is crisis?, Cuidar la cuidadora familiar o Juguem a emprendre!

En l’apartat “Feina a la URV” s’organitza el curs: Planifica el teu futur professional. Finalment hi ha un apartat de cursos singulars, com: Confecció i gestió de blogs en entitats culturals, taller de Biologia del sentiment, Ús de l’etnografia en ciències de la salut o La química de la xocolata.♦

 

Llista d’activitats de la Universitat d’Estiu de la Universitat Rovira i Virgili … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere