Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Continuen les jornades ‘Ara Màsters UPC’

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

cartell-web

Des del 19 de maig que varen començar i fins el proper 27 de maig tenen lloc les jornades ‘Ara Màsters UPC’ a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), per donar a conèixer els estudis de màsters universitaris amb un estand informatiu itinerant que s’ubica a diferents campus de la Universitat. Professorat dels diferents màsters universitaris oferirà atenció personalitzada als estudiants interessats a ampliar la seva formació amb un dels 62 programes que s’ofereixen per al curs 2015-2026.

 

La primera jornada ‘Ara Màsters UPC’ va tenir lloc el passat dimarts, 19 de maig, al Campus del Baix Llobregat. Posteriorment, l’estand informatiu itinerarà per diferents campus de la UPC: el 20 de maig s’ha ubicat al Campus Nord (Plaça de Telecos), el 21 de maig al Campus Sud (al vestíbul de l’ETSEIB) i el 26 de maig a l’EUETIB. La darrera jornada tindrà lloc el 27 de maig, al Campus de Terrassa (a l’EET). En horari de 12 a 17h, des de l’estand s’oferirà informació específica dels diferents programes de màster que ofereix la UPC per al curs que ve.

Aquestes jornades estan especialment adreçades als estudiants de grau per tal que puguin conèixer en detall l’oferta d’estudis de màster de la UPC i puguin resoldre qüestions específiques amb el professorat dels diferents programes que serà present a l’estand.

L’oferta de màsters universitaris de la UPC per al curs 2015-2016 inclou 62 programes, 21 impartits totalment en anglès i set reconeguts per la Unió Europea en el marc del programa Erasmus Mundus. També inclou els màsters que habiliten per a l’exercici de professions regulades.

Programa d’Orientació i Millora de l’Ocupabilitat

Durant aquests dies, tècnics i tècniques d’orientació d’UPC Alumni informaran del Programa d’Orientació i Millora de l’Ocupabilitat, un servei adreçat als estudiants universitaris amb l’objectiu d’orientar-los en la cerca de feina i definir el seu perfil professional. En concret, el servei d’orientació d’UPC Alumni va visitar l’estand de l’Ara Màsters, de 12 a 14 hores, el 20 de maig, al Campus Nord; el 21 de maig, al Campus Sud, i el 26 de maig, a l’EUETIB.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere