Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Quartes Jornades sobre Gestió de la Informació Científica a l’IEC

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

data_science_word_cloud.img_assist_custom-380x242

Dues-centes persones assistiran a les Quartes Jornades sobre Gestió de la Informació Científica (JGIC-2015) organitzades per l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), que tenen per objectiu debatre alguns dels aspectes més rellevants d’aquest àmbit, així com presentar i posar en contacte diverses iniciatives dedicades als nous escenaris, tecnologies i agents de la informació científica.

Les Jornades s’adrecen als responsables, gestors i documentalistes dels sistemes d’informació de les universitats i dels centres de recerca i també als investigadors especialitzats, i se celebraran els dies 21 i 22 de maig, a partir de dos quarts de deu del matí, a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona). L’etiqueta per a seguir les Jornades a Twitter és #JGIC.

 Les JGIC-2015 s’estructuren en conferències i taules rodones, les quals apleguen responsables i experts de la Generalitat de Catalunya, de l’IEC, de les universitats, dels centres públics d’investigació, dels parcs científics i tecnològics, de les biblioteques, de les empreses i de les fundacions.

Joandomènec Ros, president de l’IEC, serà l’encarregat d’obrir les Jornades. Tot seguit, Isidro Aguillo, del Consell Superior d’Investigacions Científiques, pronunciarà la conferència inaugural, titulada «Métricas 2.0 para ciencia 2.0». Les Jornades es clouran amb la conferència «La recerca catalana davant els nous reptes i escenaris», a càrrec de Josep M. Martorell, director general de Recerca de la Generalitat. A més d’aquestes dues conferències, se celebraran tres taules rodones i tres conferències més, en les quals s’abordaran qüestions com els estudis mètrics de la informació, la transferència de tecnologia, els sistemes d’informació i suport a la investigació i el Portal d’Investigació de Catalunya.

Data: Dijous 21 de maig i divendres 22 de maig.  Hora: 9.30 hores. Lloc: Sala Prat de la Riba de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona).

PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere