Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Càtedra Ciutat de València de la Universitat de València convoca un concurs d’idees sobre aplicació de TIC al sector agroalimentari

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

concurso_InnDEA_Web

Ha sigut convocat el primer concurs d’idees Càtedra Ciutat de València de la Universitat de Valencia, promogut per la Universitat de València i la Fundació InnDEA, dirigit a estudiants de grau, postgrau o màster de la Universitat de València, així com a start ups, emprenedors i pimes. El tema del treball de recerca és l’aplicació de les TIC al sector agroalimentari en el context de la ciutat sostenible. El termini per a lliurar els projectes està obert fins al pròxim 15 de juny.

 

La Càtedra Ciutat de València de la Universitat de València, conformada a partir d’un acord de col•laboració entre la Fundació InnDEA València i la institució acadèmica, està molt interessada a explorar els camps d’aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació en el sector agroalimentari, ja que entén que el triangle tecnologia, alimentació i ciutat s’articula com un dels futurs vèrtexs de la innovació productiva i social. 

Són objecte de reflexió, doncs, els processos de producció, de mesurament de referència, de geolocalització i de control que conjuminen la perspectiva urbana amb la social i l’econòmica.

Per a la Càtedra Ciutat de València, el sector de la’agroalimentació constitueix un dels camps de major interés on es pot materialitzar aquesta convergència de factors per a benefici de tota la ciutadania, creant així una ciutat sostenible, intel•ligent, innovadora, conscient dels seus reptes i de la importància de l’entorn alimentari, agrícola i natural on es desenvolupa.

Per aquest motiu convoca el primer concurs d’idees de la Càtedra en dues categories: una primera dirigida a start ups, emprenedors i pimes; i una segona, a estudiants de la Universitat de València matriculats en un grau, postgrau o màster.

L’Exposició Universal de Milà, Expo Milano 2015, és l’esdeveniment de majors dimensions organitzat sobre el tema de l’alimentació i la nutrició. És per açò que el premi a la primera categoria consistirà en un viatge a l’Expo de Milà, mentre que el premiat en la segona categoria rebrà una tableta.

El període d’inscripció i lliurament dels treballs està obert fins al pròxim 15 de juny. Els projectes s’enviaran per correu electrònic a l’adreça vicerec.participacio.projeccio@uv.es

 

BASES … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere