Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

PETIT APUNT EDITORIAL: Els resultats ja coneguts de les eleccions del 24M influiran a la premsa universitària ?

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

humpty-dumpty-falling-wall-19102050

Doncs definitivament SÍ i això passarà sobretot pels resultats a les Illes Balears i al País València. L’explosió dels murs intransigents del “Partido Popular” perdent majories i les possibilitats que hi hagin altres alternatives de govern, tant municipals com autonòmiques, afavoriran a la llengua catalana en tots aquests territoris i a la normalització amb l’ús de les denominacions nacionals de les seves identitats.

Fins avui les administracions governades pel PP, per exemple a València, només per utilitzar el concepte Països Catalans o dir-ne País València al que anomenen “Comunidad Valenciana”, significava no poder accedir a cap suport ni institucional, ni econòmic.

Òbviament la premsa no la fem en base a subvencions, però és que no només ha estat la impossibilitat de participar en les diferents convocatòries de suport als mitjans de comunicació i de suports culturals, sinó que a més hi ha hagut una actitud militant hostil i que ha dificultat un treball com el nostre, en les diferents universitats públiques.

Molt parlar de l’autonomia universitària de les universitats públiques, però la influència del Govern de les Illes Balears i de la Generalitat Valenciana és immensa en aquestes institucions universitàries. ♦    

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere