Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Politècnica de València organitza una venda solidària de fotografies del “Festival Poliniza d’art urbà” per ajudar el Nepal

Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

La Universitat Politècnica de València (UPV) posa a la venda les 900 fotografies realitzades per Kike Sempere, que tracen un recorregut per les nou primeres edicions del “Festival Poliniza d’art urbà”. Les quantitats recaptades es destinaran als milers d’afectats del terratrèmol del Nepal. La Coordinadora Valenciana d’ONGD s’encarregarà de fer arribar l’ajuda que permetrà adquirir paquets estandarditzats al propi terreny o a països veïns.

Les fotografies tenen un preu que oscil·la entre els 2 i els 30 euros, depenent de la grandària de l’obra. Són imatges de més de 350 artistes procedents de 15 països diferents: Itàlia, Alemanya, Mèxic, els Països Baixos, França, Colòmbia, Gran Bretanya, Cuba, Ucraïna, Polònia, Xile, Bèlgica, l’Argentina, Rússia i Espanya.

L’exposició, que il·lustra la història de Poliniza des de la seua creació l’any 2006, es va inaugurar a la fi de març amb el comissariat de Juan Canales i Joan B. Peiró. La mostra, situada a la sala d’exposicions de l’edifici del Rectorat del campus de Vera, pot visitar-se lliurement fins al 9 de juny, de dilluns a divendres, laborables, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Ajuda al Nepal

Segons la Coordinadora Valenciana d’ONGD, la magnitud de la catàstrofe fa necessària una actuació ràpida de la comunitat internacional al Nepal. Els dos sismes ocorreguts en menys d’un mes han produït més de 8.000 morts i al voltant de 15.000 ferits. Les entitats que treballen en el terreny han sol·licitat el suport a la zona afectada de manera sostinguda i, sobretot, el compromís a llarg termini que permeta la reconstrucció de les estructures educatives, sanitàries i econòmiques.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere