Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

En marxa la Conferència CERCA – FAPESP Week 2015 / CERCA institució de Centres de Recerca de Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

research

Avui i demà 29 de maig de 2015 s’està celebrant la Conferència CERCA – FAPESP Week 2015.

Enguany s’organitza la Conferència CERCA conjuntament amb la São Paulo Research Foundation (FAPESP), amb l’objectiu d’obrir el nostre sistema de recerca a possibles col·laboracions amb l’estat de São Paulo, el territori més dinàmic en l’àmbit de recerca i innovació de l’Amèrica del Sud.

La Conferència CERCA és una ocasió única per a que els equips d’investigació del centres CERCA trobin un fòrum comú on exposar els seus punt de vista sobre el sistema de recerca a Catalunya i per mostrar les activitats dutes a terme.

 PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

 

FAPESP WEEK Barcelona

La segona part de la trobada, el 29 de maig, es celebra la FAPESP-WEEK Barcelona, un punt de trobada entre investigadors i investigadores de les principals institucions de recerca brasileres i catalanes.

L’obertura de l’acte anirà a càrrec del Prof. Antonio H. Castro Neto, director del Centre for Advanced 2D Materials and Graphene Research de la Universitat Nacional de Singapur amb la ponència “Two-dimensional materials: from Graphene to Phospherene and beyond”.♦

 PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

 

Conferència CERCA – FAPESP Week 2015 Recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau. Carrer Sant Antoni Maria Claret, 167. Barcelona.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere