Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Formació per a professionals i cuidadors de persones amb deteriorament cognitiu / Universitat d’Andorra

Notícia anterior
Notícia posterior

alz_1-460x295

L‘Associació Andorrana per la Malaltia d’Alzheimer, la Fundació Crèdit Andorrà i la Universitat d’Andorra (UdA) han impulsat conjuntament una nova línia de treball que té com a finalitat fomentar la formació relacionada amb el tracte de persones amb deteriorament cognitiu. El programa està dirigit, d’una banda, a professionals i, de l’altra, a cuidadors i familiars que tenen al seu càrrec persones amb algun tipus de demència.

La formació dirigida a professionals es vehicularà a través d’un curs d’actualització organitzat per la Universitat d’Andorra, amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà. S’hi podran inscriure professionals amb titulació universitària en l’àmbit de la salut o social, que rebran una orientació teòrica i pràctica basada en l’intercanvi d’experiències i la interacció en la resolució d’exercicis.

L’Azheimer, la majoria de demències i altres malalties que produeixen algun tipus de deteriorament cognitiu, afecten la capacitat d’expressió i de comprensió de la persona que les pateix. Això produeix tant en el malalt com en les persones que estan al seu costat situacions que els obliguen a adaptar-se als canvis. Millorar la comunicació i oferir recursos per afavorir les relacions i el dia a dia amb l’afectat i el seu entorn són dos dels objectius principals del curs.

La formació tindrà lloc a la Universitat d’Andorra durant el mes de juny i serà a càrrec de professionals d’Alzheimer Catalunya.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere