Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UVic-UCC: International Workshop on Higher Education and Research Days

Notícia anterior
Notícia posterior

educated

Del 9 al 12 de juny la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) tornarà a organitzar una nova edició del “International Workshop on Higher Education” (IWHE). Aquesta és una oportunitat per millorar el panorama internacional de la Universitat, la promoció d’associacions amb centres acadèmics i de recerca de prestigi de tot el món. 

La conferència inaugural, “The university in the changing world: global trends, higher education and strategic direction”, anirà a càrrec del Dr. Colin Fudge, President de RMIT Europa i Vice President de la Universitat RMIT, es durà a terme el dimarts 09 de juny a les 12 migdia a la Sala Segimon Serrallonga. 
Per aquesta cinquena edició de l’International Workshop on Higher Education (IWHE) s’ha introduït noves activitats com ara els Research Days, que són fòrums per a la discussió de la investigació dutes a terme a la Universitat de Vic-UCC, per tal d’establir aliances i proposar projectes d’investigació conjunta amb les organitzacions nacionals i internacionals i la millora de la dimensió internacional de la recerca duta a terme a la nostra universitat. Aquests es centraran en 10 àmbits: Escola i Entorn: Anàlisi i Acció Social Educativa,      Promoció de la Salut, Atenció Integral i Inclusió Social, Mecatrònica, Robòtica, Materials i Processament del Senyal, Indústria Alimentària i Medi Ambient, Bioinfomàtica Traslacional, Estudis de Gènere, Patrimoni Cultural i Territori, Comunicació i Societat, Empresa i Economia i, Esport.

El IWHE també inclourà tallers de capacitació sobre projectes educatius internacionals.

El IWHE és d’interès per a investigadors, estudiants de doctorat, professors universitaris en general, empreses i institucions públiques. ♦

 

Web oficial del Workshop … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere