Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Oberta la inscripció en el segon Ateneu Biomèdic de la Càtedra FISABIO-Universitat de València

Notícia anterior
Notícia posterior

envelliment

La Càtedra FISABIO – Universitat de València ha obert el termini per a la inscripció gratuïta en la segona edició de l’Ateneu Biomèdic, que tindrà lloc el pròxim dimarts 23 de juny, a les 12 hores, a la seu de la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (Av. de Catalunya, 21, València).

En el debat del segon Ateneu Biomèdic s’analitzarà l’envelliment i l’obesitat. La ponència central serà la del científic Manuel Serrano, cap del Grup de Supressió Tumoral del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO).

També hi intervindran el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; el degà de la Facultat de Medicina i Odontologia, Federico Pallardó; el catedràtic de genètica i director de la Càtedra Fisabio-UV, Andrés Moya; Josep Redon (Incliva); Vicente Rubio (IBV-CSIC); Pilar Codoñer (Hospital Universitari Doctor Peset); Javier Díez (Fisabio-SP); Salvador Peiró (Fisabio-SP); Joaquín Dopazo (CIPF) i Jordi Pérez Tur (IBV-CSIC).

La inscripció en la jornada estarà oberta fins al 19 de juny i es fa enviant un correu electrònic a Patricia Fernández, coordinadora de l’Ateneu Biomèdic: fernandez_patsai@gva.es   ♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere