Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Alcoi acollirà la XIX Trobada de Serveis Lingüístics Universitaris / Xarxa Vives

Notícia anterior
Notícia posterior

learn-a-language-with-fun_0

La ciutat d’Alcoi acollirà la XIX Trobada de Serveis Lingüístics, en el marc del Fòrum Vives els dies 11 i 12 de juny. Representants dels serveis lingüístics reflexionaran sobre la seua tasca quotidiana, compartiran experiències i analitzaran els reptes que afronten en l’actualitat en un espai de debat i treball on els eixos principals seran l’ús de mitjans socials en comunicació dels serveis universitaris i el facilitament d’intercanvis entre membres de serveis lingüístics.

El president de la Comissió de Llengua de la Xarxa i vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d’Alacant, Carles Cortés, obrirà la trobada juntament amb el director del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, Juan Ignacio Torregrosa, i cap del Servei de Promocio i Normalització Lingüística de la UPV.

Entre altres temes, la trobada comptarà amb una sessió informativa a escollir entre Treball en equip o Mitjans socials per a serveis universitaris. A més, es realitzaran dos tallers per als assistents i una taula rodona sobre els plans de política lingüística de les universitats públiques. En acabar es realitzarà una assemblea general de tècnics lingüístic on es presentaran les conclusions dels tallers. La trobada finalitzarà, però, amb un diàleg de les perspectives i límits de les lleis de normalització lingüística.

Des de l’any 1989, els serveis lingüístics universitats dels territoris de parla catalana realitzen trobades per a compartir experiències i analitzar temes concrets d’interès comú. A partir de la constitució de la Xarxa, l’any 1994, les trobades han passat a desenvolupar-se en el si de l’associació.♦

 

PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere