Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i el Parc de Recerca UAB han signat un conveni de col·laboració

Notícia anterior
Notícia posterior

Exportaciones-agroalimentarias

El president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), Ramon Sarroca, i el director del Parc de Recerca UAB, Buenaventura Guamis, han signat avui, divendres 12 de juny, un acord de col·laboració per impulsar projectes de recerca i innovació en l’àmbit agroalimentari.

El conveni, que tindrà una durada de quatre anys, obre la porta a la realització conjunta d’activitats relacionades amb la recerca i la transferència de coneixement. En aquest sentit, les cooperatives agràries es podran beneficiar de serveis especialitzats per part del personal investigador del Campus UAB i podran trobar solucions a les seves necessitats tecnològiques.

Les dues entitats també elaboraran acords específics per desenvolupar més projectes conjunts d’R+D+I i, amb aquest objectiu, es crearà una comissió mixta que determinarà els programes a desenvolupar i la participació de cadascuna de les parts.

“Les cooperatives agràries estan apostant cada vegada més en la introducció d’innovacions tecnològiques que els permeti mantenir la seva competitivitat en el mercat global”, ha destacat Ramon Sarroca, president de la FCAC. Per això, “el coneixement i tecnologia dels investigadors del Campus UAB els pot aportar valor afegit i noves oportunitats d’innovació empresarial”, ha afegit Buenaventura Guamis, director del PRUAB.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere