Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili: Jornada “La gestió de la reputació on-line: eines i tendències”

Notícia anterior
Notícia posterior

 

taula_experiencies_ReputacioOnline

Més d’una vuitantena de persones, professionals d’empreses turístiques i gestors de destinacions i recursos turístics, han participat aquest matí en la jornada ‘La gestió de la reputació on-line: eines i tendències’, que ha tingut lloc a la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili a Vila-seca. 

Les intervencions realitzades pels ponents han girat entorn a tres eixos com són els clients, les experiències i estratègies a seguir, com ha recollit en les conclusions Salvador Anton, director científic del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci, posant de manifest la importància de la segmentació, d’un bon producte i d’un plantejament adequat a les característiques del servei propi i de l’entorn,  en la gestió de la reputació online. 

S’ha posat de manifest la necessitat de disposar d’eines que permetin analitzar millor els comentaris i els efectes que generen en els turistes. Aquest és un dels reptes de futur assenyalats, així com el d’integrar millor les reputacions entre empreses i destinacions.

En la primera part han intervingut, Assumpció Huertas, professora dels Estudis de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili, amb la ponència ‘La reputació online al turisme i la seva avaluació a través dels mitjans socials’; i Rafael González, soci director de Vivential Value, amb ‘Reputació Online 360º: com ser més competitiu en turisme gràcies a l’opinió dels clients?’.

La jornada ha comptat amb quatre casos d’excel·lència en els que s’han explicat les estratègies que desenvolupen diverses empreses i una destinació turística en l’àmbit de la reputació online. Moderada per Marta Farrero, directora tècnica del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, ha comptat amb la participació de Marta Domènech, gerent de l’Hotel-Hostal Sport de Falset; Quintín Quinsac, Copropietari del restaurant AQ de Tarragona; Margarita Calderón, Responsable d’Imatge i Comunicació de Cambrils Park Resort, Camping Resort Sangulí Salou i Complex Esportiu Futbol Salou; i Gemma Suñer, Responsable del Departament Online del Patronat de Turisme de Costa Brava Girona.

L’acte ha estat obert per Marta Nel·lo, degana de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, i Octavi Bono, director del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Aquesta jornada, organitzada pel Laboratori d’Innovació i Intel·ligència Turística, és un nou esdeveniment fruit de la relació de col·laboració establerta entre el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, per  fer arribar a les empreses i gestors del sector turístic el coneixement generat des dels àmbits de la innovació i la formació.

En finalitzar la jornada s’ha apuntat que en la línia de treball que es duu a terme aquest any sobre reputació online, a la tardor es programarà una nova acció amb el format de taller formatiu.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere