Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Cloenda de “La UOM als Pobles de Mallorca”

Notícia anterior
Notícia posterior

331234_03-img-106

Lliurament dels certificats als participants en aquest programa de la Universitat Oberta per a Majors de la Universitat de les Illes Balears

S’ha realitzat l’acte de cloenda del programa “La UOM als Pobles de Mallorca”, en el marc del qual es varen lliurar els certificats als participants en aquest programa formatiu de la Universitat Oberta per a Majors de la Universitat de les Illes Balears. L’acte es va fer  ahir dijous 11 de juny a sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma de la UIB.

Hi varen intervenir el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, doctora Joana Maria Seguí; el president del Consell Social de la UIB, senyor Antoni Verd; el director de Relacions Externes d’El Corte Inglés, senyor Antonio Sánchez; i el director del centre d’institucions de ”la Caixa” a Balears, senyor Hilari Llabrés.

Al final de l’acte la Coral d’Alumnes i Exalumnes de la UOM interpretarà l’himne universitari, Gaudeamus igitur.

La UOM als Pobles de Mallorca

La UOM als Pobles de Mallorca de l’any acadèmic 2014-15 és un programa amb cinc conferències, de temes diversos, que s’han impartit en 20 municipis de l’illa de Mallorca: Alcúdia, Campos, Capdepera, Felanitx, Lloseta, Llucmajor, Manacor, Maria de la Salut, Marratxí, Muro, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Sant Joan, Sant Llorenç des Cardassar, Santa Maria del Camí, ses Salines, Sineu, Sóller i Son Servera. Hi han participat 682 alumnes.

La Universitat Oberta per a Majors és un projecte dinàmic i viu que la Universitat de les Illes Balears va posar en marxa amb l’objectiu de dur a terme un projecte educatiu per a la gent gran, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de tota la vida. Un projecte no només per millorar els coneixements d’aquest sector de població, sinó també la seva qualitat de vida. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere