Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nou curs d’estiu de la UOC / “Una imatge val més que mil paraules: aprofita les xarxes socials visuals”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

foto_xarxes_socials

Aquest estiu, a través de la Universitat Oberta de Catalunya, Raquel Herrera i Ferrer ofereix el curs “Una imatge val més que mil paraules. Aprofita les xarxes socials visuals”, una aproximació teòrico-pràctica a les xarxes socials visuals (Instagram, Tumblr, Pinterest, Flickr, pero també YouTube, Vimeo, Periscope, Vine, DailyMotion) on les imatges enteses com a il·lustració científica o infografia també tindran cabuda.

 

Explicacions de Raquel Herrera:

De què tracta aquest curs?

Vivim en un món d’imatges, i utilitzem les xarxes socials per crear, compartir i comentar contingut. Milions de persones ens enviem missatges per Internet a diari, i molts d’aquests missatges són fotografies, vídeos, gifs. Estem acostumats a Facebook i Twitter, però hi ha moltes altres xarxes, molt fàcils d’utilitzar, que ens poden servir per crear, compartir i comentar imatges. Per a la nostra empresa. Per a la nostra recerca. Pel nostre temps d’oci. Per desenvolupar els nostres interessos creatius.

Una imatge val més que mil paraules: aprofita les xarxes socials visuals us ofereix una aproximació teòrico-practica a les principals xarxes socials visuals (Instagram, Pinterest, Tumblr). A través d’exemples visuals i audiovisuals coneixerem aquestes xarxes, en veurem exemples de bones pràctiques, i en definitiva aprendrem a aprofitar recursos que són el centre de totes les mirades. Aprofita les xarxes socials visuals, aprofita les imatges.

Quina estructura té?

1. Presentació: què son les xarxes socials visuals dins de les xarxes socials
 2. Importància de les xarxes socials visuals: interactivitat, engagement, branding
 3. Anàlisi de tres de les principals xarxes socials visuals: Pinterest, Tumblr i Instagram (amb exercicis per als estudiants)
 4. Debat amb els estudiants sobre bones pràctiques a les xarxes socials visuals♦

 

Fitxa oficial del curs … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere