Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de València convoca un programa d’ajudes per a projectes de creativitat i innovació sociocultural

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

emergents_Web

La Universitat de València convoca les ajudes EMERGENTS per a projectes de creativitat, innovació i inclusió sociocultural. Aquestes ajudes, per valor de 12.500 euros, pretenen ser un impuls per al desenvolupament de projectes destinats a promoure la integració social i cultural a la ciutat de València i la seua àrea metropolitana.

En aquests moments de crisi, les societats necessiten plantejaments innovadors per a impulsar la integració i la cohesió social i per a reduir les desigualtats. Es busquen, doncs, propostes d’innovacions per a assolir una major justícia social a través de la creativitat en diferents àmbits.

La convocatòria de les ajudes EMERGENTS és una part d’un projecte d’estratègia d’innovació social que ha estat impulsat amb el mateix nom pel Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, amb la participació de diferents agents socioculturals de la ciutat com ara Bostezo, LaDula, Mixuro, FlouFlou, entre altres, que conformen el grup de treball EMERGENTS, i amb la col·laboració de l’Obra Social de La Caixa i de la Fundació General de la Universitat de València.

L’objecte de la convocatòria és donar suport a intervencions socioculturals d’entitats o col·lectius a la ciutat de València i la seua àrea metropolitana a través de projectes d’innovació artística o sociocultural que plantegen i desenvolupen estratègies i experiències d’integració social i de dinamització de llocs socials i urbans. 

Poden sol·licitar aquestes ajudes les persones jurídiques (entitats, associacions, etcètera) o físiques a títol individual o agrupades en equips o col·lectius.

Els camps d’actuació són variats: arts plàstiques, arts escèniques, arts visuals, fotografia, disseny, literatura i edició, audiovisuals, urbanisme, ciències socials, tecnologia, gastronomia…

El termini de presentació de sol·licituds conclou el dia 22 de setembre.♦

 

Web Emergents … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere