Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornades RRI Tools Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

95890087

El proper dimecres 17 de juny es celebraran les “Jornades RRI Tools Barcelona”.

La recerca i la innovació responsables (RRI, de les seves sigles en anglès) són una qüestió emergent impulsada per la Comissió Europea que replanteja el rol de la ciència i la innovació dins la societat, i que s’està incorporant de manera transversal des de diferents programes, com ara l’Horitzó2020. Però, a què ens referim exactament amb el terme RRI? Quin rol hi podem tenir els diferents actors del sistema de ciència i innovació?

Les Jornades serviran com a marc per presentar els primers resultats del projecte europeu RRI Tools, coordinat per l’Obra Social “la Caixa” amb la col·laboració d’IrsiCaixa, i per facilitar recursos que ajudin a implementar l’RRI al nostre entorn. Per això comptaran amb experts dels aspectes clau més rellevants de l’RRI, com ara open access, participació ciutadana, ètica i igualtat de gènere. Alhora, es facilitarà un espai perquè els assistents puguin compartir bones pràctiques impulsades des de l’àmbit local, que serà l’embrió per crear una comunitat de pràctica al nostre país.

Les Jornades van adreçades a la comunitat investigadora i a professionals de la recerca i la innovació, així com a polítics i directius d’R&I, indústria, comunitat educativa o entitats de la societat civil. L’acte ha estat organitzat conjuntament per l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, l’Obra Social “la Caixa”, l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC).

Horari: Dimecres 17 de juny de 16 a 19.30h.  Adreça: Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere