Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“Fira dels Invents 2015” a la Universitat Politècnica de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

gran int_feriainventos

La sala d’exposicions del Rectorat exposa, fins al pròxim 21 de juliol i amb accés lliure, 21 prototips desenvolupats per la Universitat Politècnica de València.

Drones fabricats amb impressores 3D, escàners microscopi de freqüència de microones, zeolites a la carta, aperitius elaborats amb microalgues. La Fira dels Invents és una exposició científica que ajuda a conèixer de manera gràfica la recerca que es realitza a la Universitat Politècnica de València. En total, la mostra reuneix al voltant d’una vintena de productes, prototips i models desenvolupats als departaments, instituts i centres de la UPV.

Sota el títol “Repensat i fet”, l’exposició mostra el treball dels investigadors i alumnes de la UPV en àmbits com el de l’aeronàutica, l’automoció, noves aplicacions per a dispositius mòbils, química, construcció sostenible, tecnologies per a la salut o agroalimentació, entre altres.

A més, com a novetat, la Fira dels Invents obri les portes als futurs investigadors. En aquesta ocasió, l’exposició alberga també els dos projectes guanyadors del concurs Petits Grans Invents 2015, dirigit a alumnes d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà.

La Fira dels Invents és un esdeveniment promogut per la UPV, i compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri d’Economia i Competitivitat. Es pot visitar de dilluns a divendres (laborals), d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, a la sala d’exposicions del Rectorat.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere