Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Andorra Air Service, la Universitat d’Andorra i el Govern andorrà tenen un important conveni per oferir una formació de pilot comercial

Notícia anterior
Notícia posterior

trafic

L’empresa Andorra Air Service, la Universitat d’Andorra i el Govern d’Andorra tenen signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de desenvolupar una formació universitària de pilot comercial. Aquesta formació, innovadora, haurà de permetre als estudiants assolir al mateix temps competències professionals en el marc del pilotatge i de la gestió d’empreses.

El sector aeronàutic està en constant desenvolupament i està mancat de professionals formats en diferents dels seus àmbits. Així, per exemple, es preveu un fort increment de la demanda de pilots comercials en els propers anys.

La situació d’Andorra entre dos aeroports importants com són els de Barcelona i el de Tolosa, la seva qualitat de vida i la proximitat amb la zona puntera en el món de l’aeronàutica com és Tolosa, en fan una zona idònia per desenvolupar aquesta tipologia de formacions.

Per aquest conveni el Govern d’Andorra es compromet a desenvolupar el marc legal necessari per desenvolupar la titulació universitària corresponent. Per la seva banda la Universitat d’Andorra serà la responsable de la coordinació acadèmica i la impartició dels continguts relacionats amb al gestió d’empreses. Andorra Air Service serà la responsable de la coordinació acadèmica de la part aeronàutica i també haurà de trobar les aliances d’excel·lència necessàries per poder d’una banda desenvolupar la part pràctica de la formació, i de l’altra banda garantir l’ocupabilitat de la mateixa.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere