Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Association for Teacher Education in Europe, ATEE, convoca uns premis d’educació

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

333191_2-img_7642

La doctora Joana Salazar de la Universitat de les Illes Balears presideix l’ATEE durant tres anys 

L’Association for Teacher Education in Europe, ATEE, és una associació no governamental, multicultural, que neix a Bèlgica l’any 1976. Actualment la presideix la doctora Joana Salazar Noguera, professora del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la Universitat de les Illes Balears.

L’ATEE té entre les seves prioritats la promoció de la qualitat de l’educació i el diàleg entre educadors, professors, polítics, estudiants i col·lectius implicats en l’educació. És en aquest marc que des de la direcció de l’ATEE s’impulsa ara la convocatòria de quatre premis, amb el suport de Routledge, que finança amb 600 euros cada un dels premis.

El funcionament de l’ATEE

L’ATEE té 15 comunitats d’investigació i desenvolupament (Research and Development Communities, RDC), que són xarxes internacionals de professionals de l’àmbit educatiu organitzades en diferents temes, i que comparteixen investigació, cooperen en projectes i organitzen seminaris i conferències internacionals.
D’altra banda, l’ATEE disposa de la revista de l’associació, The European Journal of Teacher Education (EJTE), publicada per Routledge, Taylor and Francis. La publicació és de prestigi internacional i és de subscripció gratuïta per als socis, que reben les noves publicacions cada tres mesos, i poden accedir també a la base de dades d’EJTE des de 1978, així com assistir als congressos anuals de l’ATEE amb una inscripció reduïda.♦

 

Pàgina oficial dels Premis … CLICAR AQUÍ 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere