Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Deu professors i tres estudiants formen el Consell Assessor de la Càtedra Pompeu Fabra de la UPF

Notícia anterior
Notícia posterior

P0Y_qZHd

El Consell Assessor de la Càtedra Pompeu Fabra  de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) està format per deu professors, de diferents àrees de la Universitat, i tres estudiants, i es reunirà oficialment una o dues vegades a l’any. Entre les seves funcions hi ha analitzar i valorar les propostes d’actuació de la Càtedra presentades per la direcció, proposar a la direcció les actuacions que cregui convenients tenint en compte la finalitat de la Càtedra i facilitar a la direcció, individualment o col·lectivament, les relacions i els contactes que reforcin les seves activitats.

El Consell Assessor està format per Oriol Amat, professor del Departament d’Economia i Empresa; Núria Bou i Josep Gifreu, del Departament de Comunicació; Tomàs de Montagut, del Departament de Dret; Narcís Garolera i Teresa Vinardell, del Departament d’Humanitats, Enric Gallén, del Departament de Traducció i Ciències del Llenguatge, Roderic Guigó, del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut; Jordi Guiu, del Departament de Ciències Polítiques i Socials; i Dolors Sala, del Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions. Els tres estudiants són Jaime Cano, Darisbel Correa i Mònica Villar.

Compromís amb la catalanitat

La Universitat Pompeu Fabra, per iniciativa del seu rector,  Jaume Casals, ha creat la  Càtedra Pompeu Fabra, amb l’objectiu de fer més explícit el compromís de la UPF amb la catalanitat, a més de donar visibilitat a les activitats sobre promoció de la llengua i cultura catalanes que es duen a terme a la Universitat, tant en recerca com en docència.

La Càtedra, dirigida per  M. Teresa Cabré, professora emèrita de la UPF, compta amb el patrocini de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i treballarà en quatre àmbits diferents: la promoció del coneixement i l’ús de la llengua en la docència i per part dels estudiants; la producció de recursos de suport a l’aprenentatge i la millora de la qualitat lingüística; la dinamització de la promoció de l’ús del català, i l’extensió cultural.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere