Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UIC Barcelona i Santillana han creat una aula per a la innovació docent en l’aprenentatge de l’anglès

Notícia anterior
Notícia posterior

13-12-25-anglijska-3

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) i l’editorial Santillana tenen  un conveni de col·laboració a través del qual es constitueix la “Sponsored Classroom for Innovation in English Language Teaching”.

Com s’explica en el conveni, UIC Barcelona i Santillana: “coincideixen en l’especial rellevància que tenen, en les circumstàncies actuals, l’estudi i la formació en la llengua anglesa, amb l’objectiu d’afavorir el multilingüisme en la nostra societat a través de la innovació docent”.

La creació de l’aula facilita un marc d’actuació que promou la intercomunicació recíproca entre totes dues institucions en tasques acadèmiques i de projecció científica i social.

La nova aula està vinculada al Departament d’Idiomes de UIC Barcelona i l’equip d’aquest departament s’encarregarà de dirigir-la.

CONVENIS DE COL·LABORACIÓ

Així mateix, en aquesta etapa inicial totes dues institucions dinamitzaran dues col·laboracions. D’una banda, la col·laboració en la introducció de materials didàctics en anglès en diferents matèries d’educació secundària obligatòria (ESO) amb l’objectiu d’augmentar el multilingüisme en la societat.

De l’altra, una segona col·laboració per a la certificació per part de UIC Barcelona del nivell B1 (amb reconeixement CLUC) en llengua anglesa a partir dels materials educatius High Achievers Fast Track, de Richmond Publishing, dirigits a estudiants d’ESO. Així com una certificació del nivell B2 (amb reconeixement ACLES), adreçada a alumnes de segon de batxillerat.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere