Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Art, disseny, gastronomia, activitats infantils i música, atractius principals de la festa del desè aniversari d’Els Vespres de la UB

Notícia anterior
Notícia posterior

vespres_aniversari

El dissabte 18 de juliol, des del migdia fins a la mitjanit, la Universitat de Barcelona celebra amb una festa el desè aniversari d’Els Vespres. La proposta musicofestiva de la UB per a les nits de juliol s’ha convertit ja en tot un referent a l’agenda cultural de la ciutat. Amb motiu d’aquest aniversari, la Universitat de Barcelona ha preparat un conjunt d’activitats musicals, artístiques, infantils i gastronòmiques, entre d’altres.

La part musical s’iniciarà amb un concert d’inauguració dels deu anys d’Els Vespres en què actuaran set artistes que han participat en alguna edició de l’activitat. Ernest Crusats, de La iaia; Maria Rodés, Joan Colomo i Jordi Lanuza, d’Inspira; Miguel Ángel Landete, de Senior i El Cor Brutal; Clara Viñals, de Renaldo & Clara, i Ian Sala. 

Posteriorment, en els dos escenaris previstos s’iniciaran dues tandes de concerts que aplegaran artistes destacats de la música actual: Fur Voice; Briana Capote; Stand Up Against Heart Crime; Steve Smyth; Javier Lamattina; El Último Vecino DJ; Tupinamba; Ljubliana & The Seawolf; Black, i Raver Jewish. El concert de cloenda serà a càrrec de la cantant californiana de Santa Barbara Maïa Vidal.

Art, disseny, gastronomia

A part del component musical, la proposta festiva d’Els Vespres per celebrar el desè aniversari també inclou activitats diverses d’art, disseny, gastronomia, infantils i de relax. Així doncs, al vestíbul de l’Edifici Històric tindrà lloc una exposició d’artistes emergents. Al claustre de la Facultat de Matemàtiques s’organitzarà una àrea infantil amb jocs, tallers i exposició de dibuixos.

Per completar la programació, s’instal·larà un mercat de disseny als jardins que toquen al carrer d’Aribau i unes activitats de relax al jardí de les aigües.

Pel que fa a la gastronomia, hi haurà una oferta variada de menjar de carrer (street food) juntament amb les barres instal·lades per Estrella Damm, patrocinador d’Els Vespres. 

Els Vespres de la UB

Els Vespres de la UB s’han consolidat com una proposta cultural d’èxit per als estius a la ciutat de Barcelona. En les nou edicions anteriors s’han fet prop d’una seixantena de concerts, amb una assistència de 20.000 persones. El certamen aposta per la promoció de la cultura i de la música, i fomenta la difusió de noves formacions musicals.

La producció de la festa del desè aniversari és a càrrec de l’Associació Mutuo i d’Agost Produccions.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere